Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 10 de novembre del 2023

'Avatar: The Last Airbender'.

Després de que es reveles el cartell ahir, Netflix ha publicat el primer tràiler de l’adaptació live-action de Avatar: The Last Airbender.

“Ambientat en un món asiàtic devastat per la guerra on certes persones poden ‘doblegar’ un dels quatre elements clàssics: aigua, terra, foc o aire”, diu la sinopsis oficial. “Aang (Gordon Cormier) és ‘l’Avatar’, l’únic capaç de controlar tots els elements i està destinat a dur la pau al món des de la Nació del Foc. Amb els seus nous companys Katara (Kiawenttio) i Sokka (Ian Ousley), Aang es proposa dominar els elements mentre és perseguit pel príncep exiliat de la Nació del Foc, Zuko (Daniel Dae Kim), qui cerca recuperar el seu honor capturan l’Avatar.

A continuació podeu veure’n el tràiler i el cartell...

          


Basada en l’estimada sèrie animada de Nickelodeon, Avatar: The Last Airbender estarà protagonitzada per l’actor filipí-canadenc Gordon Cormier (The Stand) de 11 anys, qui ha estat escollit per assumir el paper principal de Aang. Al seu costat està Kiawentiio (Anne with an E), Ian Ousley (Physical) i Dallas Liu (PEN15, Shang-Chi) els quals han estat escollits pels respectius papers de Katara, Sokka i Zuko.

El càsting addicional inclou a Maria Zhang com la guerrera Kyoshi Suki, C.S. Lee com a Avatar Roku, Amber Midthunder com la Princesa Yue, A. Martinez com a Pakku, Yvonne Chapman (Kung Fu) com a Avatar Kyoshi, Tamlyn Tomita (Cobra Kai) com a Yukari i Casey Camp-Horinek (Reservation Dogs) com a Gran Gran.

La sèrie de Netflix The Avatar: The Last Airbender comptarà amb la producció executiva de Dan Lin i Lindsey Liberatore. Estarà dirigida per Michael Goi, Roseanne Liang i Jabba Raisaini, amb Goi i Liang també com a productors executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada