Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 30 de novembre del 2023

'The Black Phone 2'.


Algunes cares conegudes del misteri de terror de 2022 dirigit per Scott Derrickson, The Black Phone, tornaran per la seqüela.

The Black Phone 2, que arribarà als cinemes el 27 de juny de 2025, tornarà a ressonar amb Ethan Hawke, Mason Thames, Madeleine McGraw, Jeremy Davies i Miguel Mora tornant per a repetir els seus papers.

Segons Deadline, el director i coguionistes del primer film, Derrickson i C. Robert Cargill, també tronaran per a la seqüela. A més a més de ser els guionistes, el duo produirà el film al costat de Jason Blum de Blumhouse.

L’anunci es produeix després de que Derrickson revelés que es va dur a terme “molta conversa” sobre la seqüela planificada. El film de terror, que va recaptar $161.440.742 a nivell mundial (amb un pressupost de $16M) ha demostrat ser un dels preferits de la crítica, amb una puntuació actual de 81% a Rotten Tomatoes.

Basat en le guardonat llibre de Joe Hill, el primer film segueix a Finney Shaw (Thames), de 13 anys, qui és segrestat per un sàdic assessí de nens (interpretat per Hawke) i atrapat dins d’un soterrani insonoritzat. Aparentment indefens, Finney comença a rebre trucades de les víctimes anteriors del assassí a través d’un telèfon desconnectat, decidint a evitar-li a Finney els mateixos horrors que ells han experimentat col·lectivament.

A més a més dels membres del repartiment que retornen i la data prevista d’estrena als cinemes, els detalls del argument de la seqüela encara es desconeixen. The Black Phone va estar protagonitzat per el nominat al Oscar, Ethan Hawke al costat dels joves actors Mason Thames i Madeleine McGraw. A ells se’ls va unir James Ransone, Jeremy Davies, Brady Hepner, Jacob Moran i Jordan Isaiah White. També va reunir el director Scott Derrickson i al escriptor C. Robert Cargill amb Ethan Hawke i James Ransone, els quals ja van treballar junts a Sinister de 2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada