Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 28 de novembre del 2023

'Frozen 3 i Frozen 4'.


Jennifer Lee ha proporcionat una actualització de Frozen 3 i Frozen 4.

Parlant amb The Walt Disney Company, Lee, qui va codirigir Frozen el 2013 i Frozen II de 2019 amb Chris Buck, ha ofert una actualització sobre les pròximes entregues de la opular franquícia.

“Tant sols el que ja hem compartit, que l’equip està treballant dur, estem profundament encantats amb la història que estem donant forma junts i és tant èpica que potser no encaixi en un sol film”, va dir quan se li va preguntar si podria revelar quelcom de Frozen 3.

El 16 de Novembre de 2023, el director executiu de Disney va anunciar a Good Morning America que Frozen 4 vindria després de Frozen 3, cap de les quals no té encara data d’estrena.

Frozen 3 està en procés i podria haver-hi un Frozen 4 també en procés”, va dir Iger en aquell moment (via Variety). “Però no tinc molt a dir sobre aquests films en aquests moments. [La directora] Jenn Lee, qui va crear les originals Frozen i Frozen II, està treballant àrduament amb el seu equip d’animació de Disney no en un, sinó en dues històries”.

Respecte pel que fa que Frozen siguiuna franquícia tant popular, Lee va suggerir: “Crec que és tant la història d’amor familiar entre aquestes dues germanes com la idea de que l’amor venç la por. Recentment vaig visitar World of Frozen i és impressionant. Ets ciutadà de Arendelle en el moment en que entres a aquesta terra”.

El primer film de Frozen, va arribar als cinemes el novembre de 2013. Ràpidament es va convertir en èxit de taquilla, recaptant $1.334.291.571 en la taquilla mundial amb un pressupost de $150M. La seva seqüela, Frozen II, es va estrenar el novembre de 2019 i va tenir uns guanys encara més grans, $1.453.683.476 per un pressupost també de $150M.

Els dos films els podeu veure a Disney+.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada