Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

divendres, 11 de maig del 2012

Guillermo del Toro codigirà 'Pinocho'

Guillermo de Toro finalment ha decidit codirigir 'Pinocho', film d'animació en stop-motion, del que fins ara era co-guionista i assesor visual de la JimHenson Co. Del Toro farà les tasques de director al costat del responsable especialitzat Mark Gustafson, director d'animació de The Fantastic Mr. Fox, de Wes Anderson.


El film basat en el conte de Carlo Collodi, passa a l'escenari de la Itàlia d'entreguerres, en la qual Pinotxo busca al seu pare - un paper per el qual Del Toro a considerat Tom Waits- en mig del conflicte, que jugarà un paper fonemental en la història. "Era l'epoca en què tots es comportaven com putxinel·lis, excepte els propis putxinel·lis", ha apuntat el director. També s'ha especulat amb la possibilitat que Donald Sutherland posi la veu al personatge de la guineu.

"A poc a poc em vaig adonar que havia de dirigir el film" ha dit Del Toro, responsable del llibret amb Matthew Robbins.


Del Toro ha dit que es volia pendre el seu temps per a realitzar aquesta adaptació, el temps estimat de rodatge d'aquest film és d'un any. En aquest moment, el realitzador ha dit que revisarà el 'concept art' que ha desenvolupat fins ara, de manera que l'aspecte del film variarà segurament respecte a les primeres imatges difoses ara fa dos anys via Deadline.


A més estarà influenciada per l'adaptació del 2002 de l'artista Gris Grimly.





El realitzador ha declarat la seva intenció de realitzar un film "molt més surrealista i fosc" del que s'ha vist fins ara sense perdre fidelitat respecte a l'obra de Collodi. "Pinotxo té moments extranys de somnis lúcids que voregen amb el territori de les al·lucinacions. La clau resideix en aconseguir que aquests moments no resultin gratuïts, ja que la història està integrada en moments còmics i bonics", va afegir.

P.D: Aquest blog només té un any, d'aquí que algunes de les notícies que es publiquen fent referència a antigues publicacions no estiguin als arxius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada