Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

divendres, 11 de maig del 2012

Rebecca Hall i Cameron Diaz les substitutes

Rebecca Hall a aconseguit finalment el paper de 'científica sexy' a Iron Man 3 que anteriorment tenia l'actriu Jessica Chastain, segons Variety. Rebecca Hall l'hem pogut veure en pel·lícules com: El Truco Final, Vicky Cristina Barcelona, The Town o la recent La Maldición de Rookford. Està negociant per aparèixer en aquest tercer lliurament de la saga protagonitzada per Robert Downey Jr. després de la sortida de Chastain, que fins ara era l'actriu preferida per Marvel per aquest paper.


Hall serà una científica rival de Tony Stark unida en el desenvolupament de la nanotecnologia "extremis", vista en la minisèrie del mateix títol, creada per Warren Ellis, que servirà com a base argumental de la pel·lícula. La resta d'actors que conformen aquesta tercera entrega són: Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Guy Pearce i Bem Kingsley.




D'altra banda, Twich confirma que un dels papers femenins a The Counselor, la pel·lícula de Ridley Scott amb guió de Cormac McCarthy, ha anat a parar a Cameron Diaz. És el mateix paper que en el seu dia es va oferir a Angelina Jolie, que segurament no hagi acceptat degut a l'agenda de rodatge de Malèfica, de manera que no podrà apareixer junt al seu marit Brad Pitt. El paper que interpretarà dia es el de Malkina segons confirma Deadline, i que Penélope Cruz també estarà a la pel·lícula.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada