Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dilluns, 14 de maig del 2012

Los Vengadores supera els 1.000 milions de dòlars

En només 19 dies la pel·lícula de Joss Whedon Los Vengadores ha superat el record que tenia El Caballero Oscuro que era la onzena pel·lícula en el rànquing en arribar a aquesta xifra.


Los Vengadores porta a dia d'avui 1.004 milions de dòlars entre la guixeta internacional i la guixeta dels EUA. Es troba només a 20 milions de superar 'Alicia en el Pais de Las Maravillas' de Tim Burton que es troba en el desè lloc de les pel·lícules de més recaptació de tots els temps. Xifra que es queda ridícula si tenim en compte que tant sols fa dos setmanes que es va estrenar als EUA i que en les cartelleres internacionals porta ja tres setmanes.


Amb aquestes xifres no és extrany que ja es parli d'estrenar Los Vengadores 2 al estiu del 2014. Trobant així el seu lloc en l'apretada agenda de les adaptacions de Marvel.


Aquest cap de setmana, el seu segon a la guixeta dels EUA ha obtingut una recaptació de 103,2 milions de dòlars, sent la primera pel·lícula que supera la xifra de 100 milions de dòlars en el seu segon cap de setmana. La pel·lícula de Joss Whedon ja va establir un rècord el seu primer cap de setmana recaptant 207,4 milions de dòlars.


Això vol dir que en 19 dies una pel·lícula que ha costat 220 milions de dòlars de pressupost ha superat a The Dark Knight en 1001,9 milions de dòlars i ha escalat al 11è lloc en la llista de recaptació mundial. També ha estat la pel·lícula més ràpida en arribar als 200 milions de dòlars a nivell nacional en 3 dies, la més ràpida en arribar als 300 milions de dòlars en 9 dies, que té la recaptació més alta en un dissabte 69,5 milions de dòlars i un diumenge 57 milions de dòlars i la segona recaptació més gran en un sol dia en brut 80.800.000 dòlars.


El segon lloc aquest cap de setmana ha estat per la estrena de Sombras Tenebrosas de Tim Burton, fent una recaptació de 28,2 milions de dòlars en 3.755 sales, protagonitzada per Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Helena Bonham Carter, Jackie Earle Haley, Jonny Lee Miller, Eva Green, Chloë Grace Moretz, Bella Heathcote i Fallta McGrath, aquesta adaptació per part de la Warner Bros a pantalla gran ha costat al voltant de 150 milions de dòlars.


I en tercer lloc ha estat per Think Like a Man amb una recaptació de 6,3 milions de dòlars que va sumat al seu total de 81,9 milions de dòlars.


La temporada de superproduccions 2012 només ha fet que començar. La primera en irrompre amb força va ser Los Juegos del Hambre, però res comparat amb Los Vengadores. Caldrà esperar el resultat d'altres adaptacions de còmic com ara: El Caballero oscuro-La Leyenda Renace o The Amazing Spider-Man.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada