Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 20 de juny del 2013

'Iron Man 3' supera els 1.200 milions de dòlars




La pel·lícula de 'Iron Man 3' ja s'acosta el seu final d'exibició a les sales. Ara aconsegueix arribar a la xifra de 400 milions de dòlars als estats units i supera els 1.200 milions de dòlars en la recaptació internacional.

'Iron Man 3' és la cinquena pel·lícula de més recaptació de tots els temps. A poc més de 120 milions de dòlars de la quarta , 'Harry Potter i les Relíquies de la Mort 2'. Sembla complicat que aconsegueixi superar l'últim lliurament de la saga de les adaptacions de JK Rowling, encara que sens dubte suposa un gran èxit de Marvel.

Recordem a més que la productora propietat de Disney posseeix a més el tercer lloc en la llista de les cintes de més recaptació de tots els temps, amb 'Los Vengadores'.

'Iron Man 3' segueix l'estela de les seves anteriors dues entregues. Suposant les més rendibles de Marvel pel que fa a pel·lícules monogràfiques es refereix (és clar, 'Los Vengadores' és l'actual tòtem de recaptació de Marvel).

Amb aquestes xifres no resulta estrany d'entendre els esforços de Marvel per aconseguir que Robert Downey Jr segueixi al capdavant del cèlebre personatge de còmic, per a almenys dues entregues més de 'Los Vengadores'.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada