Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 26 de juny del 2013

The Rock el nou Terminator?


Per ara sols es un rumor, el cas es que Dwayne Jhonson (The Rock) podria portagonitzar Terminator 5, el film es situaria als anys 50, segons informen fonts properes al projecte al diari Examiner.

El mitja cita fonts de Annapruna films, companyia actual en posesió dels drets d'explotació de la franquícia.

"Hi ha almenys una versió del guió específicament produïda per al propi 'The Rock'", apunten aquestes fonts, que a més s'atreveixen a donar línies generals d'una de les trames que s'estudien per al film, que com es va saber fa alguns dies, ha confirmat a Schwarzenegger com a protagonista.


"Una de les idees és que Terminator 5 podria ser una preqüela ambientada en els dies dels pares de Sarah Connor, en el que seria la primera vegada que un terminator viatja en el temps per matar un personatge que va existir abans de Sarah i de seu fill, John ", apunten les fonts.

On encaixa Chuache? "Per increïble que sembli, Schwarzenegger podria no interpretar a una màquina en el pròxim film, sinó a una figura humana potencialment heroica. L'habilitat del seu personatge per protegir la família en els anys 40 i 50 amb un armament antiquat podria inspirar a les màquines per enviar a una figura mecànica semblant a 1984, amb l'objectiu de matar per primer cop a Sarah Connor ".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada