Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 27 de juny del 2013

Primera imatge de 'La Maldición de Chucky'

Com la famosa frase que deia Schwarzenegger a 'Terminator:' Volveré', doncs es el que ha passat amb 'El Muñeco Diabolico'. Saga dotada de cinc entregues fins ara, amb la última titulada 'La Semilla de Chucky', torna el ninot que ens va aterrar els anys 80 poseït per l'esperit d'un assassí.

'La Maldición de Chucky' no serà un reinici, sinó una continuació de les aventures del conegut i aterridorament divertit ninot de plàstic, el qual va sembrar el terror en els vuitanta.

Així per tant, es tracta de res menys que la sisena entrega de les aventures -i matances- de Chucky, arribant després de 'La Semilla de Chucky'  Don Mancini, creador del personatge, s'encarrega del projecte pràcticament en la seva totalitat. Tant en la direcció, guió i producció. Queda en l'aire si Brad Dourif, veu de Chucky en la versió original, reprengui el seu paper vocal. Encara que tot apunta que així serà.

'La Maldición de Chucky' es presenta com una pel·lícula de terror que torna a l'essència de les primeres entregues, en què el ninot posseït per l'esperit d'un despietat assassí, sembrarà el terror per allà on passi.


El rodatge de 'La Maledicció de Chucky' va donar començament el passat mes d'octubre, desenvolupant-se en Toronto, Canadà.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada