Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 2 de juny del 2016

Brie Larson.

Fonts properes a Variety confirmen que la protagonista i guanyadora d'un Oscar per 'La Habitación', Brie Larson, és ferma candidata per ser Carol Danvers/ Captain Marvel i ella ha mostrat interès en aconseguir el paper; Captain Marvel és la primera superheroïna a protagonitzar en solitari el seu còmic.


La pel·lícula, sobre una oficial de la força aèria que adquireix super poders després d'entrar en contacte amb la tecnologia alienígena Kree, arribarà als cinemes el 8 de març de 2019 i, com podeu endevinar veient l'ampli marge temporal, això significaria que Danvers faria una aparició prèvia en una altra de les cintes de l'Univers Cinematogràfic Marvel dels pròxims dos anys.

'Captain Marvel' encara no té director associat, però la idea inicial és contractar a una directora per a què la dirigeixi. THR avança els noms de Niki Caro (Whale Rider, McFarland, USA) i Jennifer Kent (The Babadock), com a primeres candidates per a dirigir. En el guió participen Meg LeFauve (Inside Out) i Nicole Perlman (responsable d'un dels esborranys inicials de 'Guardians of Galaxy').





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada