Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 9 de juny del 2016

'Justice League: Dark'.


Sembla a ser que finalment serà una pel·lícula animada. En un principi la pel·lícula tenia un guió força bo de Guillermo Del Toro, sobre aquest còmic de la línia de Vertigo de DC 'For Mature Readers' que es el que deia a les cantonades d'aquests còmics, entre els personatges  que destacaven hi havia John Constantain i La Cosa del Pantano.

L'abando de Gillermo Del Toro va para el desenvolupament de la pel·lícula. Des de llavors, diferents rumors sense confirmar oficialment, ens parlaven de repartiment i director, així com una data preliminar de inici de rodatge, a principis d'aquest any, com a director sonava Fede Álvarez, responsable de l'última versió cinematogràfica de 'Evil Dead', o la parella que van formar Aharon Keshales i Navot Papushado, directors Israelis responsables del Thriller/ comedia negra 'Big Bad Wolves'. Sonava Colin Farrel com a John Constantain, Ewan McGregor com a Etrigan, Ben Medelsohn com a Anton Arcane.

Ara, de totes maneres, apareix al BBCF, junta oficial de calificació de Regna Unit, per avançar en el seu informe sobre la imminent pel·lícula animada 'The Killing Joke' -basada en la història de Batman i Joker per Alan Moore i Brian Bolland- que els consumidors podran disfrutar d'un "Snake Peek", un avanç d'uns set minuts, de 'Justice League: Dark'. Tot fa pensar que anirà a parar en mans de la divisió animada de DC.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada