Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 9 de juny del 2016

'Jack Reacher: Never Go Back'.

People ha publicat les primeres imatges de la seqüela. El magazín nord-americà ens deixa amb unes paraules del seu director -Edward Zwick, qui agafa el relleu de Christopher McQuarrie i es reuneix amb Cruise després de 'L'últim Samurai'- de on destaca l'estat de forma del productor i actor principal Tom Cruise de 53 anys d'edat, de qui diu que fa les seves pròpies escenes perilloses (com fa cada cop que s'anuncia una pel·lícula d'acció protagonitzada per ell.





























Aquesta nova entrega continua les aventures del personatge creat per Lee Child i ens submergeix en la trama del la novel·la amb el mateix títol publicada l'any 2013. En la trama, Reacher arriba a Nova Orleans, només per descobrir que la seva Cap de l'antiga unitat especial la Major Susan Turner (Cobie Smulders) ha estat acusada d'espionatge, al mateix temps que descobreix la possibilitat de que podria tenir una filla (Danica Yarosh) del qual desconeixia la seva existència.

Never Go Back, escrita per Zwick i el seu col·laborador de tota la vida des dels temps de l'AFI (40 anys ja), Marshall Herskovitz, completa el seu repartiment amb Holt McCallany, Patrick Heusinger i Robert Knepper, amb vista a una estrena a l'octubre d'aquest any - per cert, amb un pressupost substancialment superior al del primer lliurament: 96 milions de dòlars per 60 de l'anterior -. Oliver Wood (La Jungla 2) com a director de fotografia i Henry Jackman als teclats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada