Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 27 de novembre del 2020

'Searchlight Pictures Film'.

Segons Deadline, la quatre vegades nominada al Oscar Saoirse Ronan, el guanyador d’un Oscar Sam Rockwell i el nominal al Globus d’Or David Oyelowo han signat oficialment per a protagonitzar el film de misteri i assassinat sense títol que prepara Searchlight Pictures.

Ambientada a Londres en la dècada de 1950, el film per ara sense títol comença quan un desesperat productor de Hollywood es proposa convertir una popular obra de teatre West End en un film. Tot i això, quan els membres de la producció són assassinats, el cansat inspector Stoppard (Rockwell) i el gelós novell Constable Stalker (Ronan) es troben en mig d’una intrigant novel·la policíaca en el glamurós Theatreland i sòrdid underground de Londres.

El film serà dirigit per Tom George a partir d’un guió escrit per Mark Chappell. Serà produït per Damian Jones amb la cap de desenvolupament i producció Katie Goodson-Thomas, el director de producció Richard Ruiz i l’executiu sènior de desenvolupament Pete Spencer encarregat de supervisar el projecte en nom de Serachlight Pictures UK.

El projecte sense títol marca l’última col·laboració de Ronan i Rockwell amb Searchlight, els quals han treballat anteriorment en films aclamats com ‘Brooklyn’ i ‘The Gran Budapest Hotel’ en el cas de Ronan i ‘Three Billboards Outside Ebbing, Missouri’ i ‘Jojo Rabbit’ per part de Rockwell.

Ronan és més coneguda per les seves aclamades actuacions en els films dramàtics ‘Atonement’ de 2007, ‘Brooklyn’ de 2015, ‘Lady Bird’ de 2017 i ‘Little Women’ de 2019, totes les quals li van valer nominacions al Oscar. Pròximament la podrem veure en el drama romàntic de Francis Lee ‘Ammonite’, al costat de Kate Winslet, i en la comèdia dramàtica de Wes Anderson, ‘The french Dispatch’.

Els films destacats de Rockwell inclouen: Lawn Dogs, Confessions of a Dangerous Mind, Matchstick Men, The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy, Seven Psychopaths, Iron Man 2, Richard Jewel, Vice i el més recent The One and Only Ivan.

Oyelowo va ser aclamat per la crítica pel seu paper de Martin Luther King Jr. en el drama biogràfic ‘Selma’ de Ava DuVernay, que li va valer la primera nominació al Globus d’Or com a Millor Actor. Pròximament el podrem veure a The Midnight Sky, prestant la veu a Peter Rabbit 2: The Runaway i Chaos Walking de Doug Liman.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada