Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 29 de novembre del 2020

'The Stand'.

Sembla que CBS All Access ha trobat el rostre adequat per a Trashcan Man en la sèrie de televisió ‘The Stand’. EW va donar la notícia de que l’estrella de Justice League, Ezra Miller, interpretarà a Donald Elbert, també conegut com Trashcan Man, en l’adaptació de la novel·la. El mitjà de comunicació també va oferir un cop d’ull al personatge i va entrevistar al showrunner de The Stand, Benjamin Cavell.

“Es tan diferent de qualsevol caracterització en la qual algun hagués vist abans a Ezra, i ell està molt compromès amb això”, va dir Cavell. “És un gran admirador del llibre i s’havia enamorat d’aquest personatge i volia interpretar-lo durant molt de temps. En la nostre primera trucada, va descriure a Trash com “l’encarnació de la piromania”. L’únic que aquest individu era capaç de fer, i l’única àrea en la vida en la que es sentia còmode, era amb els explosius i els instruments de foc i destrucció”.


“El que m’emociona és l’engany del comportament i les aparences”, va afegir Miller. “Trash és el subestimat i mal interpretat entre nosaltres”.

El càsting va arribar després de mesos de rumors que apuntaven al roquer de Marilyn Manson per al paper.

Trashcan Man és un personatge fonamental de la novel·la postapocalíptica de 1978 de Stephen King. És un piròman inestable amb antecedents penals que immediatament es guanya el favor del satànic Randall Flagg, que sembla particularment interessat en el piròman. Sense desvetllar massa per a quin no ha llegit el llibre, les seves accions afectaran profundament la història. Matt Frewer, estrella de Max Headroom, va interpretar al personatge en la mini sèrie de la xarxa en els 90’s.

‘The Stand’ s’estrenarà a CBS All Access el dijous 17 de Desembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada