Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 3 de novembre del 2020

‘What’s Love Got to Do With It?’.

Lily James (Yesterday, Cinderella, Darkest Hour), la guanyadora d’un Oscar Emma Thompson (Sense and Sensibility, Late Night, Saving Mr. Banks) i Shazad Latif (Star Trek: Discovery, Deaprture, The Dark Crystal: Age of Resistance) estan adjunts per a protagonitzar la pròxima comèdia romàntica del director nominat al Globus d’Or Shekhar Kapur, ‘What’s Love Got to Do With It?’, segons Deadline. El film servirà com el primer projecte de llargmetratge dirigit per Kapur des del drama històric guanyador d’un Oscar ‘Elisabeth: The Golden Age’, que és la continuació de la també guanyador d’un Oscar ‘Elisabeth’, protagonitzat per Cate Blanchett.

Els detalls del argument del pròxim film es mantenen en secret, però el mitjà comparteix que el projecte serà una “comèdia romàntica intercultural” sobre l’amor i el matrimoni “ambientat entre Londres i el sud d’Àsia”.

‘What’s Love Got to Do With It?’ serà escrita i produïda per Jemima Khan (Impeachment: American Crime Story, The CAse Against Adnan Syed). Khan produirà a través de la seva productora Instinct Productions, amb Nicky Kentish Barnes (About a Boy) també produint al costat de Eric Fellner i Tim Bevan de Working Title.

S’espera que la producció del film comenci el pròxim mes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada