Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 12 de desembre del 2012

La Guixeta


En un cap de setmana fluix en quant a novetats, es mantenen les mateixes posicions en els quatre primers llocs respecte a la setmana anterior.

Les novetats han estat:


Un Buen Partido, comèdia romantica amb Gerard Butler com a protagonista que dóna vida a un ex-jugador de futbol que decideix entrenar a l'equip del seu fill per refer la seva vida, sense saber que serà assetjat per una onada de mares "sortides". Sona més gamberro del desprès sembla que ofereix, però ha convençut prou com per ser l'estrena més destacat del pont de desembre. És molt possible que l'absència de pel·lícules d'aquest to hagi afavorit perquè aquest títol hagi aconseguit arribar al seu nínxol sense problemes.

Sin Tregua, David Ayer, especialitzat en part a tractar històries sobre policies en els baixos fons de Los Angeles, aconsegueix segurament la seva millor pel·lícula com a director fins a la data segons la lectura de bona part de la premsa. Això i una parella protagonista en estat de gràcia, són al·licients de sobres perquè la pel·lícula tingui el seu lloc, encara que per les seves peculiaritats no hagi tingut excessiu èxit a les nostres sales.

Una Pistola en Cada Mano, lo nou de Cesc Gay, que es marca un retrat generacional sobre els homes ja entrats en la quarantena amb un repartiment coral ple de grans actors. Una pel·lícula que potser necessitava una mica més de visibilitat, però que per la poca publicitat que ha tingut ha aconseguit atreure al seu públic.

I per últim El Cheff: La Receta de la Felicidad, una comèdia de situació entorn del món de la cuina que no estalvia en "puyas" a aquesta vessant experimental i amb segell d'autor que la cuina ha anat explotant en els últims anys.




TAQUILLA ESPAÑOLA
La Vida de Pi1,6 Mill. €4,7 acum.
La Saga Crepúsculo: Amanecer (Parte 2)1,6 Mill. €20,5 acum.
El Origen de los Guardianes1,2 Mill. €4,0 acum.
Lo Imposible0,6 Mill. €40,2 acum.
Un Buen Partido0,5 Mill. €0,7 acum.
Sin Tregua0,3 Mill. €0,5 acum.
Hotel Transilvania0,3 Mill. €10,8 acum.
Astérix y Obélix al Servicio de su Majestad0,3 Mill. €0,8 acum.
Una Pistola en cada Mano0,3 Mill. €0,4 acum.
El Chef: La Receta de la Felicidad0,2 Mill. €0,4 acum.
Fuente BoxOffice.es y @RentrakSpain

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada