Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

divendres, 21 de desembre del 2012

Premis de la Associació de Crítics de Dallas

Primer triomf de Lincoln de Steven Spielberg que es una de les favorites de cara als Oscars i encara no havia estat guardonada en l'apartat de Millor Pel·lícula. Ha tingut d'esperar als Premis de la Associació de Crítics de Dallas.

-Millor Pel·lícula: Lincoln de Steven Spielberg.













Top Ten:

1. Lincoln
2. Argo
3. Zero Dark Thirty
4. La Vida de Pi
5. Los Miserables
6. Moonrise Kingdom
7. Silver Linings Playbook
8. Skyfall
9. The Master
10. Bestias del Sur Salvaje


-Millor Direcció: Kathryn Bigelow per Zero Dark Thirty. Finalistes: Spielberg per Lincoln, Ben Afflek per Argo, Ang Lee per La Vida de Pi i Wes Anderson per Moonrise Kingdom.













-Millor Actor: Daniel Day-Lewis per Lincoln. Finalistes: Joaquin Phoenix per The Master, John Hawkes per Las Sesiones, Hugh Jackman per Los Miserables i Denzel Washington per Flight.












-Millor Actriu: Jessica Chastain per Zero Dark Thirty. Finalistes: Jennifer Lawrence per Silver Linings Playbook, Helen Mirren per Hitchcock, Emmanuelle Riva per Amour, Quvenzhané Wallis per Bestias del Sur Salvaje y Naomi Watts per Lo Imposible.














-Millor Actor de Repartiment: Tommy Lee Jones per Lincoln. Finalistas: Philip Seymour Hoffman per The Master, Christoph Waltz per Django Desencadenado, Alan Arkin per Argo y Robert De Niro per Silver Linings Playbook.














-Millor Actriu de Repartiment: Sally Field per Lincoln. Finalistas: Anne Hathaway per Los Miserables, Amy Adams per The Master, Helen Hunt per Las Sesiones y Ann Dowd per Compliance.













-Millor Guió: Zero Dark Thirty. Finalista: Django Desencadenado.

-Millor Pel·lícula de Parla no Anglesa: Amour. Finalistes: A Royal Affair, Intocable, Holy Motors i El Chico de la Bicicleta.












-Millor Documental: Searching for a Sugar Man. Finalistes: Bully, How to Survive a Plague, West of Memphis i The Invisible War.













-Millor Pel·lícula d'Animació: ParaNorman. Finalistas: Frankenweenie i ¡Piratas!.






















- Millor Fotografía: La Vida de Pi. Finalista: Skyfall.

- Millor Música: Lincoln.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada