Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 13 de desembre del 2012

Primer Tràiler de Pacific Rim



            

En Apple, en HD.

El passat 4 de Desembre, Warner Bros va encarregar la escriptura de la seqüela al guionista de Pacific Rim, Travis Beacham.

El cas es que Pacific Rim està inmersa en la post-producció, i és una aposta una mica arriscada (el seu presupost supera els 200 milions de dòlars, que té un únic concepte, es una pel·lícula sense superestrelles, es material original, una pel·lícula que guanyi milions de dòlars no sap qui és Guillermo del Toro,etc).

La decisió de preparar la seqüela amb tanta antelació no és que fos excepcional-Warner, post Harry Potter, necessita franquícies com el menjar- però era una mica difícil d'aconseguir una nova franquícia rentable, vist el primer tràiler sembla que ho poden aconseguir.


Pacific Rim és la història de la invasió de la Humanitat per unes bestioles enormes sortits del mar, coneguts com Kaiju. L'única defensa dels terrestres són uns robots amb mida a joc, denominats Jaegers i pilotats per dos persones gràcies a una connexió neural. Charlie Hunnam (Sons of Anarchy) i Rinko Kikuchi (Babel) interpreten a Raleigh Antrobus i Mako Mori, un pilot acabat i una principiant aguerrida que es converteixen en l'última esperança als comandaments d'un robot obsolet. Completen el repartiment Idris Elba, Charlie Day, i Clifton Collins Jr

Pan Pacific Defense Corps (web oficial del film)


12 de Juliol de 2013

A continuació us deixo amb dos nous cartells de la pel·lícula.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada