Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 11 de desembre del 2012

Primera imatge de Xuaqui Wang

Aquest personatge s'ha creat unica i especificament per la pel·lícula, el qual s'espera que no tingui masa rellevancia en l'argument de 'Iron Man 3'.

L'argument diu així: El descarat però brillant empresari Tony Stark (Iron Man) s'enfronta contra un enemic on el seu poder no té límits. Quan Stark veu com la seva vida personal queda destruïda a mans del seu enemic, s'embarca en una angoixant recerca per trobar els responsables. En aquest viatge veurà com el seu pols es posa a prova. Quan es veu entre l'espasa i la paret, Stark aconsegueix sobreviure pels seus propis mitjans, confiant en el seu enginy i el seu instint per poder protegir les persones que vol. Durant la seva lluita Stark descobrirà la resposta que el tormentava: és el 'traje' el que fa l'home o és l'home qui fa el 'traje'?

Protagonitzada Per Robert Downey Jr, Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Guy Pearce, Rebecca Hall, Stephanie Szostak, James Badge Dale, Jon Favreau i Ben Kingsley. Iron Man 3 està dirigida per Shane Black a partir d'un guió de a Drew Pearce i el propi Shane Black .


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada