Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 28 de febrer del 2021

'District 10'.


Des de que District 9 es va convertir en un gran èxit l’any 2009, el cineasta Neill Blomkamp ha estat temptejant les possibilitats d’una seqüela durant anys. Divendres al matí via Twitter va anunciar que oficialment ell, la seva esposa/companya d’escriptura Terri Tatchell i l’estrella original del film Sharlto Copley, estan escrivint el guió de District 10.

En una entrevista el 2017, Blomkamp va insinuar que planejava fer una continuació de District 9...

“Amb District 9, planejo fer un altre film en aquest món”, va dir quan se li va preguntar si Oats Studios treballaria amb vincles amb District 9, Elysium o Chappie. “Tornar i treballar amb WETA, i fer el film seria genial, però qualsevol cosa que existeixi abans pot no ser la millor opció per el que estem intentant aquí”.

District 9 seguia a un petit buròcrata anomenat Wikus (Copley) que entre en contacte amb una substància alienígena mutant. En mig de la seva transformació, es converteix en l’objectiu d’una empresa d’armes que vol utilitzar-lo per a la investigació. Incapaç de barrejar-se entre els humans, es veu obligat a amagar-se en un barri marginal alienígena.

Estrenat al Agost de 2009, District 9 protagonitzat per Sharlto Copley, estava produït per Peter Jackson (qui també va treballar al costat de Blomkamp en una adaptació sense èxit de Halo), va tenir un pressupost de sols $30M i en va recaptar $210.888.950. Va rebre crítiques positives i sorprenentment per a un film de gènere, va ser nominat a quatre premis de la Acadèmia, inclosos a Millor Film, Millor Edició, Millors Efectes Visuals i Millor Guió Adaptat.

Si bé Blomkamp no ha estrenat un film des de Chappie l’any 2013, ha estat adjunt a diversos films de franquícies d’alt perfil, incloses les seqüeles heretades Alien 5 i RoboCop Returns. Finalment va abandonar ambdós projectes. Blomkamp ha filmat recentment un film de terror durant la pandèmia que es titula Demonic i farà el seu debut el mes de Març en el 71st Berlin International Film Festival.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada