Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 5 de febrer del 2021

'UNO'.


Tant sols després de tres anys de fer el seu debut com a actor prestant la seva veu a Teen Titans Go! To The Movies, el nominat al Grammy Lil Yachty podria haver trobat el seu paper protagonista més important fins el moment amb l’adaptació live-action de Mattel l’exitós joc de cartes UNO en procés, segons Deadline.

“Estic molt emocionat de ser part d’aquest film de Mattel”; va dir Yachty en un comunicat. “Vaig jugar a UNO quan era nen i encara a dia d’avui hi jugo, així que convertir això en un film basat en l’escena del hip-hop de Atlanta de la que vaig sortir és realment especial. Em sembla molt familiar”.

Si bé els detalls exactes del argument encara es mantenen en secret, es diu que el film està ambientat en el món subterrani del hip-hop de Atlanta i es descriu com una comèdia d’atracaments amb Marcy Kelly escrivint el guió en el seu debut cinematogràfic.

“A Mattel Films, cerquem explorar històries que donin vida a les nostres marques de formes inesperades”, va dir Robbie Brenner, productor executiu i director de Mattel Films, en un comunicat. “UNO és un joc que transcendeix generacions i cultures i esperem associar-nos amb Lil Yachty, així com amb Coach K i Brian Sher, per a transformar el clàssic joc de UNO en una aventura d’acció còmica”.

Si el seu tracte es concreta, Yachty produirà el film al costat de Mattel i Kevin “Coach K” Lee, Pierre “P” Thomas i Brian Sher per a Quality Films, mentre que Brenner serà el productor executiu supervisor i líder de Mattel Films project.

El projecte de UNO marca l’últim treball en el estudi basat en les seves diverses propietats, amb altres que inclouen: una American Girl live-action i View-Master per a MGM, el film de Barbie que du molt de temps en desenvolupament per a Warner Bros. amb Margot Robbie protagonitzant i coproduint i Greta Gerwig en converses per a dirigir i coescriure amb Noah Baumbach, Masters of the Universe en una gestació semblant a Sony amb Noah Centineo com a protagonista, un film de Hot Wheels live-action a Warner Bros., un film de Magic 8-Ball de Blumhouse, un film de Wishbone a Universal, un film live-action de Barney amb Daniel Kaluuya produint i un film de Thomas & Friends amb Marc Foster com a director.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada