Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 10 de febrer del 2021

'Don't Look Up'.

Segons Deadline, el guanyador del Oscar Mark Rylance (Bridge of Spies, Ready Player One) i el guanyador d’un Emmy Michael Chiklis (The Shield), han estat escollits per a unir-se al repartiment farcit d’estrelles del pròxim film de Netflix de Adam McKay, ‘Don’t Look Up’. Això marca el darrer projecte de Rylance amb el servei de streaming, després de la seva recent aparició al film ‘The Trial of the Chicago 7’.

Recentment, el film va patir un contratemps en el rodatge ja que la producció es va aturar temporalment després de que Jennifer Lawrence patis ferides lleus a conseqüència d’una explosió d’un vidre mentre filmava una escena.

Don’t Look Up’, està escrit i dirigit per Adam McKay, el film es centra en dos astrònoms de baix nivell que tenen que embarcar-se en una gira mediàtica per advertir a la humanitat d’un asteroide que s’aproxima i destruirà la Terra.

El repartiment estarà encapçalat per Leonardo DiCaprio (The Revenant) i Jennifer Lawrence (The Hunguer Games Saga, Red Sparrow, Dark Phoenix Mystique), com els astrònoms de la història central amb Meryl Streep (The Iron Lady), Timotheé Chalamet (Call Me by Your Name, Dune 2020), Ariana Grande (Scream Queens), Jonah Hill (The Wolf of Wall Street), Himesh Patel (Yesterday), Kid Cudi (Bill & Ted Face the Music), Matthew Perry (The Ron Clark Story) i Tomer Sisley (Balthazar) al seu repartiment. El grup s’uneix als ja confirmats Jennifer Lawrence (Silver Linings Playbook), Cate Blanchett (Blue Jasmine) i Rob Morgan (Mudbound), per el film de Netflix.

McKay ha tingut una carrera exitosa en el gènere de la sàtira en els últims anys, obtenint una nominació al Oscar i un guany per The Big Short de 2016 i tres nominacions al Oscar per Vice del 2018, inclòs del de Millor Film. El cineasta de 52 anys produeix el projecte al costat del seu soci Kevin Messick a través de la seva productora Hyperobject Industries.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada