Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 25 de febrer del 2021

'Luca'.

Walt Disney Studios i Pixar han publicat oficialment el primer avanç teaser de Luca, el seu nou film animat després de l’aclamada Soul protagonitzada per Jamie Foxx el desembre passat. El teaser presenta a dos nens aparentment normals que estan tenint el millor estiu de les seves vides, mentre fan tot el possible per mantenir les seves identitats secretes. El film està programat per estrenar-se als cinemes el pròxim 18 de Juny. A continuació podeu veure’n el teaser tràiler i el primer cartell...

          

          


Ambientada a Itàlia, el film es una història divertida i commovedora sobre l’amistat, sortir de la teva zona de confort i dos monstres marins adolescents que experimenten un estiu que els canvia la vida. Aquesta aventura adolescent que explicarà la història d’un nen que viu un estiu inoblidable amb el seu nou millor amic en una ciutat de la costa de la Riviera Italiana. Però tota la diversió està amenaçada per un secret profundament guardat: són monstres marins d’un altre món just sota la superfície del aigua.

El film comptarà amb les veus de Jacob Tremblay (Room, The Little Mermaid) com a Luca Paguro, un brillant i inventiu monstre marí de 13 anys amb una curiositat infinita, especialment quan es tracte del misteriós món sobre el mar; Jack Dylan Grazer (Shazam!) com Alberto Scorfano, un monstre marí adolescent independent i d’esperit lliure amb un entusiasme desenfrenat pel món humà i Emma Berman com Giulia, una aventurera extravertida i encantadora que es fa amiga de Luca i Alberto.

Al seu costat està Maya Rudolph (Big Hero 6, Willoughbys) com la mare de Luca, Daniela, Marco Barricelli com el pare de Giulia, Massimo, i Jim Gaffigan com a Lorenzo, el pare de Luca.

Luca serà el debut com a director al llargmetratge del cineasta italià Enrico Casarosa, qui ha treballat com artista de storyboards i escriptor a Pixar des de 2006 en films d’animació populars com Cars, Ratatouille, Up, The Good Dinosaur, Coco i Icredibles 2. El film també serà produït per Andrea Warren (Lava, Cars 3).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada