Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 9 de maig del 2023

'Alita: Battle Angel 2'.


Alita: Battle Angel 2 ha estat en procés durant algun temps i les actualitzacions han estat lentes també. Segons el productor Jon Landau, la seqüela utilitzarà la innovadora tecnologia de la que James Cameron ha estat pioner amb Avatar: The Way of Water.

En declaracions a Screen Rant, Landau va parlar sobre la pròxima seqüela de Alita. El col·laborador de Cameron des de fa molt de temps, va revelar que han aprés molt sobre els “matisos facials”, gràcies en part a Avatar.

“Estem treballant en això”, va dir Landau de Alita: Battle Angel 2. “Crec que el què hem aprés de Avatar és quants més matisos facials i sotileses puguem incloure en els personatges que volem que siguin emocionals i emotius que són humanoides. Alita no hagués estat possible, però amb el que vàrem fer a Avatar: The Way of Water no seria el que és si no fos per Alita. I ara tornem-ho i tornem-ho a Alita. Estem parlant amb Robert i parlant amb Rosa i tot està bé”.

El film de 2019 va estar dirigit per Robert Rodríguez a partir d’un guió escrit per James Cameron, Laeta Kalogridis i Rodríguez. Basat en la sèrie manga Gunnm de Yukito Kishiro, Alita: Battle Angel va estar produïda per Cameron i Jon Landau.

Alita: Battle angel també va estar protagonitzat per Christoph Waltz (Django Unchained, Spectre, No Time to Die) Jennifer Connelly (Top Gun: Maverick), Mahershala Ali (Moonlight, Green Book), Ed Skrein (Deadpool) i Jackie Earle Haley (Watchmen, Shutter Island). Va ser l’últim film de 20th Century Fox que es va estrenar abans de l’absorció per part de Disney. El film va recaptar un total de $404.980.543 a nivell mundial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada