Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 9 de maig del 2023

'Lords of War'.


Segons Variety, el guanyador del Oscar Nicolas Cage repetirà el seu paper com a traficant d’armes Yuri Orlov, en la seqüela del thriller criminal de 2005 Lord of War.

Mentre tant, l’estrella de John Wick: Chapter 4, Bill Skarsgård, també ha signat per a interpretar el paper del fill de Yuri Orlov, Anton. La seqüela, titulada Lords of War, estarà novament escrit i dirigit per Andrew Niccol, més conegut pel seu guió nominat al Oscar per a The Truman Show. S’espera que la producció comenci a la tardor.

“Hi ha molt més per a explorar amb aquests personatges”, va dir Niccol. “Plató ho va dir millor: ‘Sols els morts han vist el final de la guerra’. Tinc moltes ganes de passar més temps en companyia del diable encantador que és Yuri Orlov i ara el seu fill legítim, que resulta no ser legítim de qualsevol manera”.

Lords of War troba a Orlov (Cage), el traficant d’armes més famós del món, quan descobreix que té un fill, Anton (Skarsgård), que està tractant de superar al seu pare”, diu la sinopsis. “Anton està reunint un exèrcit de mercenaris per a lluitar en els conflictes del Orient Mitjà als Estats Units. Això desencadena una amarga rivalitat intergeneracional, que enfronta a pare i fill”.

El projecte estarà produït per Cage per a Saturn Films, al costat dels productors originals Philippe Rousselet i Fabrice Gianfermi per a Vendôme Pictures. Skarsgård també en serà productor executiu.

El film original es va inspirar en les històries de la vida real del traficant d’armes rus Viktor Bout. També va estar protagonitzat per Ethan Hawke, Jared Leto i Bridget Moynahan.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada