Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 6 de maig del 2023

'Guy Ritchie Action Project'.

Black Bear International ha anunciat que Henry Cavill (The Witcher), Jake Gyllenhaal (Ambulance) i Eiza González (Baby Driver) han signat per reunir-se amb el director Guy Ritchie en el seu pròxim film d’acció. S’espera que el film comenci a rodar-se aquest estiu a Espanya.

Gyllenhaal va treballar amb el cineasta anglès en el thriller d’acció recentment estrenat Covenant. Mentre tant, Cavill i González acaben d’acabar la producció del pròxim film d’espies de Ritchie, The Ministry of Ungentlemanly Warfare.

“Hi ha quelcom especial que succeeix quan col·labores regularment amb els mateixos socis: crees una taquigrafia i una confiança que permet que tots facin el seu millor treball”, va dir Ritchie en un comunicat. “Jake, Henry i Eiza són actors sorprenentment talentosos, compromesos i atractius. Aquest serà un film ple d’acció i que és a la vegada intel·lectualment estimulant i físicament estimulant”.

El projecte sense títol estarà escrit i dirigit per Ritchie. Els detalls addicionals sobre el seu argument i personatges encara es manté en secret, però es descriu com un espectacle d’acció de gran pressupost barrejat amb l’humor característic de Ritchie. El cineasta de Aladdin en serà productor al costat de Ivan Atkinson i John Friedberg de Black Bear International.

Abans de protagonitzar el pròxim film de Ritchie, Cavill primer repetirà el seu paper com a Geralt de Rivia en la pròxima tercera temporada de The Witcher de Netflix. S’espera que aquesta temporada sigui l’últim cop que interpreti al heroi. Actualment també protagonitzarà l’adaptació de Amazon Studios de Warhammer 40.000, un joc de taula del que Cavill és fan de tota la vida.

En quant a Gyllenhaal, el nominat al Oscar protagonitzarà la nova versió de Road House de Amazon i Presumed Innocent de Apple TV+. Mentre tant, González apareixerà pròximament  a la sèrie The Three-Body Problem de Netflix dels creadors de Game of Thrones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada