Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 17 de maig del 2023

'Five Nights at Freddy's'.

Josh Hutcherson està aclaparat en el primer avanç de la adaptació cinematogràfica de Blumhouse del videojoc de terror Five Nights at Freddy’s.

El film segueix la mateixa història que el videojoc, creat originalment per Scott Cawthon, el qual veu a un guarda de seguretat amb problemes (Hutcherson) començar a treballar a Freddy Fazbear’s Pizza, una versió obscura de Chuck-E-Cheese. “Mentre passa la seva primera nit a la feina, es dona compte de que el tron de nit a Freddy’s no serà tan fàcil de superar”, diu la sinopsis.

El breu avanç de l’adaptació, comença donant la benvinguda al nou guarda de seguretat al centre d’entreteniment familiar “on la fantasia i la diversió cobren vida”, abans de passar a una escena sinistra fora del edifici abandonat.

“Ens divertirem molt junts”, diu el presentador, mentre es reprodueix una escena de Mike (Hutcherson) lligat a una cadira elèctrica.

A continuació podeu veure el teaser i els cartells sorgits....

          






L’actor de Scream i del live-action de Scooby-Doo, Matthew Lillard, i l’estrella de You, Elisabeth Lail, també protagonitzen el film al costat de Hutcherson, que està dirigit per Emma Tammi, la qual va fer el seu debut cinematogràfic amb el horror de 2018 el Western The Wind.

Basat en el popular videojoc de terror, Five Nights at Freddy’s estarà dirigit per Emma Tammi a partir d’un guió que ha coescrit amb el creador del joc Scott Cawthon i Seth Cuddeback. S’espera que la producció comenci aquest mes a Nova Orleans.

El joc original de Five Nights at Freddy’s desafia els jugadors a sobreviure durant cinc nits com a guarda de seguretat en un restaurant d’entreteniment de pizza dement on homicides, animatrònics posseïts vagaregen pels passadissos a la cerca de les seves pròximes víctimes. El videojoc va passar a obtenir diverses seqüeles i spin-off.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada