Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 30 de març del 2011

Ara és el torn de La Bella Dorment

Desprès de que Alicia en el Pais de les Maravilles de Tim Burton es convertis en un dels títols més taquillers de l'any passat, amb una recaudació mundial que va superar els 1.000 milions de dolars, s'ha decidit treure del baul dels records els contes clàssics. El primer d'ells és Blancaneus que en teoria compte amb tres versions, Snow White and the Huntsman de Universal, The Brothers Grimm: Snow White de Relativity Media i Snow and the seven de Disney.


Hailee Steinfeld
En referencia a La Bella Dorment en parlen a Deadline, es tracte d'una adaptació de La Bella Dorment, que ha escrit Lindsay Devlin i que en aquests moments busca companyia per a la seva producció. Segons Mike Flemming la protagonista d'aquest projecte serà Hailee Steinfeld, que als seus 14 anys va ser nominada al Oscar per "menjar-se" a tots els seus companys de repartiment a Valor de Ley dels germans Coen. Aquesta versió de La Bella Durment serà explicada des de el punt de vista de la seva protagonista que entre en el món dels somnis i haurà de trobar la sortida.


No és el primer projecte sobre La Bella Dorment que s'està duent a terme, Disney està preparant Maléfica, que està sent escrita per Linda Woolverton, per a ser dirigida per Tim Burton, i que es rumoreja que tindrà a Angelina Jolie com a protagonista.
Ens afartarem de veure projectes d'aquest tipus durant els pròxims anys perquè tenim de sumar-hi Oz, precuela de El Mag d'Oz, dirigida per Sam Raimi, protagonitzada per James Franco i Mila Kunis i que produeix Disney, Hansel i Gretel que està preparant Paramount amb Jeremy Rener i Gemma Arterton, i Peter Pan que prepara Sony amb Channing Tatum.









































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada