Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 30 de març del 2011

Noticies Marvel (Fox) i DC

En el numero del mes de Maig de la revista Empire apart d'un reportatge sobre la pel·lícula X-Men: Primera Generació, també parla Fox sobre la possibilitat de fer X-Men 4 i que això portaria a X-Men 5 si anes bè.
Amb la pel·lícula de Deadpool faran un reinici del personatge sense comptar amb l'aparició a X-Men origins: Wolverine. El guió està en mans dels mateixos de Zombieland i serà violenta amb grans dosis d'humor.
Sobre Wolverine 2 només anomena que el guió escrit per Christopher McQuarrie és bó, no hi ha cap novetat desprès que Darren Aronofsky abandonès el projecte.




Sobre DC hi han les declaracions de Jeff Robinov per a LA Times quest mati. Entre els plans d'aquest executiu de la Warner per els pròxims anys, destaca l'intent de portar a la gran pantalla La Lliga de la Justicia al 2013. Anteriorment George Miller havia intentat dur-la a terme, però degut a problemes econòmics i amb les repercusions de la vaga de guionistes, el projecte va acabar morint.
  

Tambè s'està treballant en els guions de les adaptacions de Flash, Wonder Woman i un possible "reboot" de Batman que continuaria comptant amb Christopher Nolan a la producció. Nolan ja ha comentat més d'una vegada que la seva idea era explicar la història del Caballer Obscur en una triología, així que la única opció que té l'estudi per seguir fent més pel·lícules és contractar un altre director que dongui un altre punt de vista al personatge.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada