Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

diumenge, 27 de març del 2011

Los Vengadores



Cobie Smulders s'embarca en el rodatge dels venjadors. L'inici tindrà lloc en pocs dies i es desenvoluparà -en primera instancia- a Albuquerque, Nou Mèxic. Tal com la mateixa actriu va declarar.
Però el rodatge dels Venjadors ja hauria començat, tal com han assegurat diverses fonts de la producció amb el que el rumor sobre el primer Teaser Trailer, cada cop té més força.


Cobie Smulders va deixar tota proposició per endinsar-se a la sèrie de televisió sobre Wonder Woman per sumar-se al rodatge dels Venjadors. Un projecte que l'apassiona. Comenta que va poder veure diversos dissenys relatius al seu personatge, i apunta la "cura" que s'està tenint amb tots ells. "Sembla mentida que es pogui estar diverses setmanes dissenyant uns pantalons o la manera de posar un emblema determinat", diu Smulders.


L'estrena dels Venjadors arribarà el proper 4 de Maig de 2012, ja és una de les pel·lícules més esperades de l'any. Amb Joss Whedon al capdavant d'un projecte que segons ell mateix, li "quedava una mica gran". Tant de bo sigui només falsa modèstia.
Cobie Smulders

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada