Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 23 de març del 2011

Elizabeth Taylor

Sen va una veritable llegenda de Hollywood. Icona del cinema per antonomàsia, potser només comparable amb figures com Marilyn Monroe o James Dean. Exemples únics de l'època daurada de la meca del cinema.


L'actriu guanyadora de dos Ocars, pels seu treballs a Qui té por de Virginia Woolf? (cinta de l'any 1960) i Una Dona Marcada (1966), va estar molt acompanyada en el seus últims moments. Familiars i amics no van deixar de passar per la seva habitació de l'hospital.


Íntima amiga del també mort Michael Jackson, la seva salut es va veure ressentida quan el Rei del Pop va morir en el seu Ranxo de Los Angeles, el Juliol de 2009. Aquesta va ser l'anterior ocasió en la qual va ser ingressada a l'hospital per controlar de més a prop els seus problemes de cor.


Liz Taylor va néixer a Londres el Febrer de l'any 1932. Encara que aviat es va traslledar als Estats Units. La seva vocació artística li va arribar per part materna. La seva mare havia estat actriu de teatre. Es va casar vuit vegades però el seu gran amor va ser Richard Burton. La pel·lícula Cleòpatra els va unir,  en un tòrrid romanç que va fer córrer rius de tinta allà per l'any 1961.


Amb Elizabeth Taylor sen va una de les actrius més gran de la història. Descansi en pau.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada