Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimecres, 5 d’octubre del 2011

Els Simpson a punt de cancel·lar-se per culpa de la crisi



La sèrie de televisió Els Simpson, tota una llegenda de la petita pantalla amb més de dues dècades a antena corre perill de cancel·lar-se si es trenquen les negociacions entre el estudi i els actors de doblatge. Fox buscaria una substancial rebaixa en els seus salaris, mentre que els actors es neguen aixó.


Segons diverses informacions, l'estudi estaria plantejant als actors de doblatge una rebaixa del 45% (3.600.000$) en les seves retribucions per posar veu a la família més famosa del món de les sèries d'animació.Després de 23 anys en antena, Els Simpson són una icona viu de la cultura pop.I ja sigui per crisi (o aprofitant-se del pretext), l'estudi vol fer una substanciosa rebaixa en el salari dels responsables de donar "ànima" als personatges, els actors de doblatge de la versió original. Unes veus tant inconfusibles com els seus característics ulls rodons, el seu pèl blau o el seu "pèl-pinxo".


Els actors acceptarien una rebaixa del 33% (2.640.000$ que no està gens malament). Així doncs Dan Castellaneta (Homer, l'avi Simpson i Krusty), Julie Kavner (Marge), Nancy Cartwright (Bart), Yeardley Smith (Lisa), Hank Azaria (Moe,Jeffe Wiggum i Apu)i Harry Shearer (Burns, Skinner i Ned Flanders), podien quedar-se pròximament sense feina. I és que el seu sou 8.000.000$ per temporada (48 milions en total pels sis actors principals) sembla ser inasumible per a l'estudi.


Altres informacions també comenten que en realitat el que hi ha és una intenció de cancel·lar la sèrie de forma soterrada, i així poder substituir-la per un altre producció de molt menor cost. Així doncs seria la segona vegada que Matt Groening surt de la Fox, deprés que la seva també aclamada sèrie futurista (Futurama) hagues de canviar d'aires per continuar produïnt-se.


¿Serà el final de les aventures dels veïns de l'Avinguda Evergreen Terrace de Springfield?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada