Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dilluns, 31 d’octubre del 2011

John Travolta i Robert De Niro junts en el 1r cartell de Killing Season

Robert De Niro i John Travolta compartiran nou projecte.Es tracte del film Killing Season, que a més arriba amb el seu primer cartell promocional. El qual utilitza una curiosa referència promocional.


Aquesta referència és, ni més ni menys, que la de comptar amb "el director de Dardevil i el Motorista Fantasma", és a dir, dues de les adaptacions de còmic d'acció més injuriades dels últims anys. Parlem de Mark Steven Johnson, que a més també col·labora en les tasques de producció.


El rodatge de Killing Season està previst per a la primavera de 2012. Mentre que la seva estrena quedaria ja per a un any més tard, sobre Març o Abril de 2013.Encara que aquest últim aspecte encara està per confirmar.


En Killing Season, un ex-militar que viu retirat de tot i tots, resideix en una remota cabana enmig del bosc.Un dia rep una visita inesperada d'un peculiar turista europeu.Qui en realitat és una persona que busca venjança per velles picabaralles.Des de aquest moment es desencadena una lluita per matar o morir, amb el marc de les zones més inhòspites i inaccessibles de la geografia nord-americana.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada