Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

divendres, 28 d’octubre del 2011

Primeres imatges de la nova pel·lícula en "Stop-Motion" de Tim Burton Frankenweenie

El cineasta Tim Burton no para ni un moment.La seva atapeïda agenda de treball té a la mà una nova cinta d'animació, Frankenweenie, un altre adaptació d'un clàssic de terror ara reprès amb les tècniques similars a les ja utilitzades per ell mateix en cintes com la Novia Cadáver.


Quan el gos del jove Víctor, Sparky, és atropellat per un cotxe,el noi decideix reviure'l amb l'únic mètode que coneix.L'únic problema és que el converteix en una criatura aterridora.Llavors Víctor haurà de convèncer als seus pares que es tracte de la mateixa criatura afectuosa i afable que era abans, només que amb "un estrany aspecte".


Així es presenta l'argument de Frankenweenie.Reprenent l'us del "Stop-motion"(o animació basada en realitzar breus preses entre les quals s'apliquen lleugers moviments a figures articulades).Tim Burton ja compta amb gran experiència en el gènere, amb pel·lícules com la reeixida La Novia Cadáver.


L'estrena en cinemes de Frankenweenie està previst per al 5 d'Octubre de 2012.Quedem a l'espera de poder veure el seu primer tràiler.Segur que Tim Burton no ens defraudarà.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada