Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

divendres, 28 d’octubre del 2011

Ens arriba el primer tràiler de l'estudi encarregat de Gru, Mi Villano Favorito. Illumination Entertainment presenta: Dr.Seuss The Lorax



Arriba el primer tràiler dela pel·lícula d'animació The Lorax. Amb el seu elenc vocal encapçalat per l'actor Zac Efron (conegut pel seu paper High School Musical i al que veurem pròximament a la romàntica Noche de Fin de Año).Sense oblidar-nos de la "petita" dels Smith, Willow Smith, en un de les primeres incursions cinematogràfiques.


The Lorax és una adaptació de la història clàssica de la curiosa criatura del bosc.L'aventura animada segueix el viatge d'un nen en la seva recerca, cosa que li permetrà guanyar l'afecte de la noia dels seus somnis.Danny De Vito posa la veu a Lorax, mentre que Ed Helms fa el mateix amb Onze-ler.


En l'elenc vocal de The Lorax, trobem també a Zac Efron com a Ted i Taylor Swift com Ashley, la noia dels somnis de Ted.


Com podem veure The Lorax porta una sumament colorista proposta cinematogràfica per al públic infantil.Amb l'al·licient de comptar amb un bon nombre de cares conegudes de Hollywood en la seva versió original.La seva estrena en cinemes està fixat per a la primavera de 2012.


Lorax





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada