Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 30 de maig del 2013

Glenn Close a 'Guardianes de la Galaxia'


Glenn Close, serà la jefa de la força de seguretat intergaláctica anomenada: Nova Corps. John C. Reilly, que interpretarà l'alter ego de l'agent Coulson, Rohmann Dey, dins Nova Corps, una força de seguretat intergaláctica. D'altra banda el cap de Nova Corps serà interpretat per Glenn Close, que s'incorpora a un repartiment format per Chris Pratt, Zoe Saldana, Batista, Lee Pace i Michael Rooker.

L'argument bàsic de 'Guardianes de la Galaxia' es presenta així: En el futur llunyà, tot el Sistema Solar es troba colonitzat per la humanitat, fins que en el 3007 la raça interestel·lar dels Badoon destrueix totes les colònies i s'apodera de la Terra. Uns quants supervivents aconsegueixen organitzar una rebel·lió contra els Badoon, per finalment aconseguir expulsar-los del planeta. Des d'aquest punt es forma un grup de superherois que anirà planeta per planeta tractant d'alliberar als seus habitants del "yugo" dels seus colonitzadors.

El projecte de 'Guardianes de la Galaxia' és una de les apostes de Marvel per a l'any 2014. Sent per ara el segon film de la productora a veure la llum aquest any, i conjuntament amb l'estrena de 'Capità Amèrica 2: Winter Soldier'. Al principi es va parlar que 2014 seria l'any per 'Los Vengadores 2', encara que per ara aquest últim punt no està desmentit del tot, amb 'Guardianes de la Galaxia "queda una mica més llunyà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada