Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 2 de maig del 2013

Kelsey Grammer fitxa per 'Transformers 4'

L'actor Kelsey Grammer (Cheers, Fraiser, Boss) s'ha incorporat al repartiment de 'Transformers 4' que com ja es va dir succeia 4 anys després de la tercera entrega.

Amb la història emplaçada a quatre anys després de l'última pel·lícula i embarcant-se en una nova trilogia, Michael Bay ha fet un dels fitxatges que elevarà el nivell de la cinta i que a deixat a tots molt sorpresos gràcies a la seva actuació en la sèrie Boss . Parlem per descomptat de Kelsey Grammer, que s'afegeix a noms com Mark Wahlberg, Stanley Tucci, Jack Reynor i Nicola Peltz.

Conegut sobretot per ser el psiquiatre Frasier Crane a la barra de Cheers per posteriorment tenir la seva pròpia sèrie líder d'audiències, també ha estat molt elogiat per doblegar amb la seva greu veu a l'Actor Secundari Bob en Los Simpsons (al qual dobla al castellà amb gran encert Antonio Esquivias, veu habitual de Grammer). Potser el seu paper de còmic era tan gran que ha estat tota una sorpresa el paper protagonista de Boss, en el qual podem veure com tot un malvat (carismàtic, això sí) interpretant l'alcalde de Chicago.

Sabies què ...? No només interpreta Grammer l'Actor Secundari Bob. El seu pare i el seu germà Cecil són interpretats (doblats) per David Hyde Pierce i John Mahoney, el Dr Niles Crane i Martin Crane, pare i germà de Frasier Crane respectivament. Així, la família al complet de 'Frasier' dobla en Los Simpsons a la desequilibrada família.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada