Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 7 de maig del 2013

Scorsese ja té al primer prota de 'Silence'


Des de Variety informen de que Andrew Garfield ('The Amazing Spider-Man' 1 i 2) serà un dels seus protagonistes, donarà vida al pare Rodrigues, un sacerdot jesuïta que al segle XVII viatjarà al Japó amb un altre sacerdot, enmig de rumors que el seu mentor ha abandonat l'Església, en aquest moment al país es perseguia als cristians. Fa uns anys es parlaven de Benicio del Toro, Javier Bardem o Gael García Bernal per interpretar aquest paper.


L'adaptació cinematogràfica de la novel·la de Shusaku Endo començarà a rodar-se l'estiu del 2014. Ja s'havia fitxat Ken Watanabe, que donarà vida a un sacerdot que servirà d'intèrpret dels protagonistes, hi ha Issei Ogata. A partir de la setmana que ve, quan comenci  Le Marché du Film del Festival de Cannes, es buscarà la distribució internacional. Fa tres setmanes que es va anunciar que el proper projecte de Martin Scorsese seria definitivament 'Silence', 23 anys després que arribés a un acord amb la productora Sikelia Productions per fer-ho. Recordem que el passat estiu el productor Vittorio Cecchi Gori va emprendre accions legals contra el realitzador per incompliment de contracte.

És un projecte complex, rodat pràcticament en japonès, i les aproximacions de Scorsese a la religió, 'La Última Tentación de Cristo' i 'Kundum', no van funcionar bé en el sentit econòmic. El realitzador a comentat a Variety que 'Silence' és un film pensat per a un públic més reduït però que el seu toc de suspens ja que els sacerdots estan encoberts serà molt atractiu per a l'espectador.

En les properes setmanes s'anirà completant el càsting.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada