Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 8 de juliol del 2013

'Alita: Ángel de Combate' confirmat per al 2017


El Director James Cameron (Titanic, Avatar), ha confirmat que començarà a rodar 'Alita: Ángel de Combate' (Battle Angel Alita), manga de Yukito Kishiro, un cop enllesteixi Avatar 2 i 3. 

Cameron: "Després de 'Avatar' 2 i 3 faré 'Battle Angel', que és una pel·lícula sobre el que jo crec que serà una època de trans-humans", ha avançat sobre el film que planeja desenvolupar en 2017.

El que és essencialment humà és una cosa que m'interessa molt i vull explorar en les següents parts d'Avatar, però també vull explorar això a 'Battle Angel' ", ha afegit Cameron sobre una de les seves properes pel·lícules.

Cameron va realitzar aquestes declaracions durant una entretinguda compareixença al fòrum TagDF, que se celebra a Mèxic DF. Allà, va parlar de les seves impressions sobre el 3D i l'ús actual de la tecnologia en el cinema actual.

"Una cosa és filmar en 3D i una altra cosa és convertir a 3D. Després de 'Avatar' tot va canviar, bones i dolentes pel·lícules, tot ha d'estar en 3D des de 'Avatar'. El problema que jo veig ara és que en lloc que sigui una qüestió del cineasta és una qüestió dels estudis cinematogràfics per guanyar diners i estan imposant el 3D a directors que no se senten còmodes o no els agrada el 3D ", ha expressat.

"No crec que Hollywood estigui utilitzant el 3D adequadament", ha afegit, ja que a diferència de les cintes que són rodades en 3D, les que són convertides després de ser filmades convencionalment no aconsegueixen la mateixa profunditat visual.


"La raó per la qual dic que Hollywood no ho està fent bé és perquè és automàtic. Per exemple, 'El Hombre de Acero', 'Iron Man' i totes aquestes pel·lícules no han d'estar en 3D forçosament. Si et vas a gastar 150 milions en efectes visuals, la pel·lícula ja serà espectacular, perfecta ", ha assenyalat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada