Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 1 de juliol del 2013

Quicksilver i Bruja Escarlata a 'The Avengers 2' ?

Sembla ser que en la fase 2 de Marvel amb l'estrena al 2015 de 'Los Vengadores 2', si tot va bé, tindrem la incorporació de dos nous personatges, tret que siguin presentats en les noves pel·lícules de 'Capitán América: Soldado de Invierno' o 'Thor: Un Mundo Oscuro'; serien els primers vengadors en apareixer unicament en una pel·lícula grupal.

Joss Whedon, en declaracions a Crave Online, ha afirmat que tindran un paper important en Els Venjadors 2, sobre la qual, amb oportuna modèstia, afirma que "no puc prometre res, però estem intentant que sigui bona".



És interessant la presència d'aquests dos personatges perquè durant bona part de la història comiquera de 'los Vengadores' van formar part de la gran família de superherois, però també perquè són un vincle amb la saga X-Men, ja que tots dos són fills bessons de Magneto, i de fet, la primera aparició de tots dos era dins la germanor comandada pel gran líder dels mutants "dolents".


Quicksilver és un mutant amb la capacitat de moure i pensar a velocitats sobrehumanes. Una cosa així com Flash en versió Marvel. Bruixa Escarlata per la seva banda és capaç de controlar la "màgia del caos", cosa que es tradueix en generar efectes impredictibles allà on ella desitja.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada