Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 23 de juliol del 2013

Warner anuncia des de la Comic-Con un 'Superman/Batman' per al 2015



Warner hauria anunciat en la Comic-Con una pel·lícula que reuniria les dos grans estrelles de la DC en una mateixa pel·lícula, Superman i Batman. En el paper de Superman repetiria Henry Cavill, mentre que quedaria per confirmar la identitat de l'actor que interpretaria a Batman. El film estarà dirgit novament per Zack Snyder i David S.Goyer com a guionista.

Aquest es el logo presentat a la Comic-Con...



























Harry Lennix ha llegit, per confirmar-ho, un extracte del còmic The Dark Knight Returns, de Frank Miller, que culmina amb l'enfrontament entre Batman i Superman.


Una hora abans, el LA Times havia avançat la notícia citant dues fonts diferents, confirmant a Zack Snyder com a director. El medi apuntava que Christopher Nolan estarà involucrat en el projecte, però es desconeix exactament quin càrrec exercirà. Nolan va ser, recordem, director i coguionista de l'última trilogia de Batman, i coescritor l'últim film de Superman.

Aquest anunci posa fi a les especulacions sobre el futur de tots dos superherois després del final de la trilogia de 'El Cavallero Oscuro i 'El Hombre de Acero', així com a les referides al possible desenvolupament d'un film sobre el supergrup de La Lliga de la Justícia, que integren dos superherois al costat d'altres personatges reconeguts de l'univers DC Comics com Wonder Woman, Flash o Linterna Verde.

De la mateixa manera, tanca els rumors sobre la possible adaptació de la sèrie futurista Batman Beyond, tal com es va comentar en les primeres hores de la celebració de la Comic-Amb de Sant Diego.


Farà uns mesos, diverses fonts confirmaven no obstant que Cavill tornaria a interpretar a Superman en un nou film que començaria a rodar al gener de 2014. Si bé en un principi es creia que anava a tractar-se de la seqüela directa de l'Home d'Acer, avui la Warner ens ha donat una resposta definitiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada