Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 2 de juliol del 2013

Vin Diesel en la fase 2 de Marvel???


Vin Diesel va anunciar fa uns dies a la seva compte de Twiter que havia de tenir una reunió amb els responsables de Marvel. Ell va escriure això a la seva compte de twiter: 'Marvel ha sol·licitat una reunió amb mi'.  Continuant amb "Ni idea de per a què, jaja, probablement vosaltres ho sabreu millor que jo".

Amb l'estrena de 'Iron Man 3', Marvel va posar en marxa l'anomenada Fase 2 del seu univers cinematogràfic. Amb 'Thor 2 El Món Fosc' previst pel 8 de novembre, 'Capità Amèrica 2 Soldat d'Hivern' per el 4 d'abril de 2014, 'Guardians de la Galàxia' a ​​estrenar el 1 agost 2014 o 'Els Venjadors 2 'prevista per l'1 de maig de 2015. Després d'aquesta reguitzell de pel · lícules donaria començament la fase 3, amb l'estrena de 'Ant-Man', previst pel 6 de novembre de 2015.

Per tant el catàleg de personatges i per tant d'actors serà gran. Vin Diesel podria encaixar en algun d'ells. Tal com ja es va parlar del seu company en la saga Fast Furious, Dwayne Johnson.


Serà Vin Diesel el proper objectiu de Marvel per a les seves superproduccions de còmic? Aviat ho esbrinarem,donat que Diesel sol comentar tota la seva actualitat sense massa objeccions -excepte contracte de confidencialitat, és clar .... -.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada