Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 24 de març del 2015

'Captain America: Civil War'.

Quan estem a les portes de l'inici del rodatge de 'Captain America: Civil War' a càrrec dels germans Russo, ha sorgit un nou candidat a interpretar a Peter Parker/Spider-Man, tant en aquesta tercera entrega de 'Capitán América' com en la pel·lícula monogràfica del 2017.

Segons BDigest, Ward és el favorit per a interpretar a Peter Parker/Spider-Man, d
intre d'una llista que no ha transcendit més noms, però que estaria al voltant de tres candidats més, després de la recuperació quasi total del personatge per part de Marvel. En un principi l'actor hauria realitzat les proves pertinents per acabar quedant-se amb el paper.

Recordem que els rumors que giren al voltant del que podria ser el nou Peter Parker/Spider-Man i que havia informat fins ara eren: Dylan O'brien, Logan Lerman, Freddie Highmore, Sam Strike i els dos últims afegir-se aquesta llista de possibles candidats serien Ansel Elgort i Mateus Ward, aquest últim amb més probabilitats. 




Amb tot això si es confirmés l'elecció de Mateus Ward, el perfil del nou Spider-Man seria més jove que els anteriors, és a dir, Peter Parker va a l'institut, ja coneix els seus poders (ja no tornarem a veure com es converteix en Spider-Man a causa de la picada d'una aranya modificada genèticament).

Amb l'elecció de Ward quedaria clara la intenció de Marvel de comptar amb un actor gens conegut, amb plantejament de futur per poder comptar amb ell en l'univers cinematogràfic Marvel.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada