Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 31 de març del 2015

'Mulan'.

Disney continua amb la seva idea de convertir els seus clàssics animats a imatge real, donat el bon rendiment que aquests han donat a la guixeta, en aquest cas seria el torn de 'Mulan'.

The Hollywood Reporter afirma que Disney ja està posant en marxa la revisió d'aquest relat, que encara no es sap quan té d'història i quan de llegenda, per convertir-lo en una pel·lícula a imatge de carn i ossos. De moment es sap que el guió està escrit per Elisabeth Martin i Lauren Hynek, però no hi han més detalls sobre l'equip tècnic i artístic que formarà part del projecte.

Es parla en un altre web que Jamie Chung (Anatomía de Grey, Sucker Punch,Resacón 2 i 3,Sin City 2) podria ser la protagonista, es a dir Mulan.




És de suposar que l'estudi voldrà estrenar-la 2017 o 2018, ja que l'any tindran apunt un altre adaptació d'un dels seus clàssics 'La Bella i la Bèstia', dirigida per Bill Condon i que té a Emma Watson (Hermione a 'Harry Potter') com Bella, Dan Stevens (Bèstia) i Audra McDonald, i un altre en cartera l'adaptació de 'Dumbo', amb tim Burton com a director. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada