Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dissabte, 14 de març del 2015

'Suicide Squad'.

Un altre dada més de que el Joker de 'Suicide Squad' estarà inspirat en l'obra de Frank Miller, es que 'Batman v Superman: Dawn of Justice' es basa en l'obra creada per aquest autor -El Retorn del Cavaller Fosc-. Un autor amb el que Snyder ja va treballar per portar a la gran pantalla la pel·lícula '300'.

La versió del Joker en la obra de Miller i vist en el llargmetratge d'animació, sembla a ser que serà la utilitzada per a 'Suicide Squad', pel·lícula debut d'aquest personatge interpretat per Jared Leto però que no tardarà gaire en creuar-se en el camí del Cavaller Fosc de la ciutat de Gotham.

Aquest Joker és més musculós que el que varem poder veure en les pel·lícules de Nolan, també amb cicatrius a la cara però ara amb el rostre maquillat d'una manera "més cuidada" que la mostrada per Heath Ledger a 'El Cavaller Fosc'. El seu cabell tindrà un color estrident, però sense fluorescències com en altres versions.


Aquí un fanart...


Per ara restem a l'espera de confirmacions oficials, segurament d'aquí a unes setmanes quan les camares comencin a rodar. Snyder ha estat força hermètic en quan a la informació del projecte. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada