Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

diumenge, 21 de juny del 2015

'Bourne 5' o 'Bourne 4'? Segons es miri.

El cas es que Julia Stiles s'ha unit de nou a la nova entrega de 'Bourne'  que prepara Paul Greengrass i produïda per Frank Marshall. S'ha unit a la que serà la 4a entrega, la cinquena si contéssim  'The Bourne Legacy', on tornaria a interpretar a Nicky Parsons, companya i com es va revelar a la tercera entrega de Jason Bourne, segons informa Deadline Hollywood Daily. La incorporació de Stiles no descarta altres incorporacions com provablement Alicia Vikander.

El fitxatge de Stiles arriba uns dies després d'una ronda pels mitjans efectuada per Frank Marshall, productor de la pel·lícula, aprofitant la promoció d'una altra de les seves obres, 'Jurassic World'. Concretament en una de les entrevistes per / Film, Marshall va ratificar que, en paral·lel a Bourne 4 (protagonitzada per Matt Damon i dirigida per Paul Greengrass), l'estudi no ha descartat ni molt menys la seqüela de Bourne Legacy, el spin-off protagonitzat per Jeremy Renner.

Durant unes setmanes es va especular amb la possibilitat d'integrar les dues pel·lícules però finalment Universal ha decidit apostar per aquesta diversificació -Renner ni tan sols participarà en Bourne 4, com va ser el desig de Damon.


Bourne 4 es troba ara en les últimes fases de la preproducció, amb un guió tancat cortesia de Greengrass i Christopher Rouse, ia la recerca de localitzacions (encara que de moment Marshall avança que part de la producció es desenvoluparà a Londres).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada