Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 3 de juny del 2015

'Spider-Man: The New Avenger'.

Continuen les noticies relacionades amb el segon reinici de 'Spider-Man', ara sota el control quasi total de Marvel. Des de DHD informen de que ja hi ha dos directors finalistes per a dirigir la pel·lícula individual per al 2017, Ted Melfi ('St.Vincent') i Jonathan Levine ('50/50' i 'Warm Bodies'). També diuen des de DHD que Asa Butterfield i Tom Holland són els actors preferits per a interpretar al nou Spider-Man.

Tot i això encara hi han tres directors més competint per a dirigir l'Spider-Man de 2017, John Francis i Jonathan Goldstein, la parella responsable de l'actualització de 'Las Vacaciones de una Familia Americana'. I el tercer que opta també a dirigir-la és John Watts, director de 'Cop Car' pel·lícula protagonitzada per Kevin Bacon. 

Recordem que 'Civil War' ja ha iniciat rodatge del qual em pogut veure les primeres imatges amb alguns dels actors principals, per tant no crec que tardin gaire a fer oficial com a minim el nom del nou Peter Parker/Spider-Man. Per al director del 2n reboot de Spider-Man encara hi ha marge per anunciar-lo ja que no s'estrenaria fins al 2017.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada