Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 4 de juny del 2015

James Wan.

El director de l'exitósa 'Furious 7' i de 'Expedient Warren: The Conjuring', ha estat confirmat per a dirigir dues pel·lícules, la primera serà l'adaptació per a Warner/DC de 'Aquaman' i la segona l'adaptació de 'Robotech' per a Sony. 'Aquaman' s'estrena el 2018, així que la pel·l´ciula de Robots vs Aliens no arribaria a les pantalles fins al 2020, però els de Sony estan disposats a esperar que el director quedi lliure.

Aquest director, que va començar forjant-se en petites produccions de terror com 'Saw', 'Dead Silence' i 'Insidious', ha passat a ser un dels cineastes estrella de Warner, després de donar-li a l'estudi un dels grans èxits de taquilla del 2013 amb 'Expedient Warren: The Conjuring' (20 milions de pressupost i 320 de recaptació), de la qual en aquest moment es troba preparant la seva seqüela. Wan ve, a més, de dirigir la setena entrega de la saga 'Fast & Furious', que ha aconseguit la mastodòntica xifra de més de 1500 milions en taquilla, i està a un pèl de convertir-se en la tercera pel·lícula més taquillera de tots els temps per darrere d'Avatar i Titanic. És, en definitiva, un director que tot estudi s'està rifant i té els seus principals projectes a la seva disposició.


A 'Aquaman', Wan dirigirà a Jason Momoa com el superheroi aquàtic i rei d'Atlantis; la pel·lícula mostrarà al personatge lluitant contra les forces externes que amenacen els seus dominis marins i també amb els conflictes interns del seu propi regne i les pressions del seu poble per envair la superfície. 



Si recordeu l'article al voltant del desenvolupament de DC (article a las horas perdidas), Aquaman era una de les pel·lícules amb múltiples guionistes associats i cap pla clar, però l'arribada de Wan ho aclareix tot. El director s'encarregarà de supervisar personalment el nou guió, que estarà escrit pel nomenat Kurt Johnstad (300 i la seva seqüela, 300: L'origen d'un imperi), amb Zack Snyder, Deborah Snyder i Charles Roven com a productors.

Des de THR.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada