Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 2 de juny del 2015

'Fantastic Beasts and Where to Find Them'.

O el que es el mateix 'Bèsties Fantàstiques i  On Trobarles', és la nova adaptació del llibre publicat per l'autora de 'Harry Potter', J.K Rowling; i ja té protagonista Eddie Redmayne ('La Teoria del Todo').

Encara que ja feia mesos que sonava el seu nom per a protagonitzar l'adaptació, no ha estat fins ara que s'ha fet oficial la seva contractació. La noticia la donat Coming Soon, que s'ha fet eco del anunci oficial fet per Greg Silverman, president de desenvolupament creatiu de Warner Bros.

L'actor donarà vida a Newt Scamander, magizoóleg i autor del llibre de text que utilitzava Harry Potter en la primera pel·lícula de la saga. Un llibre que J.K. Rowling escriuria després utilitzant el nom del personatge com a pseudònim. El llibre com a tal és un catàleg de criatures màgiques i anècdotes sobre les mateixes, recollides Scamander a través dels seus viatges pels cinc continents. Per tant és d'esperar que les pel·lícules, en les que la pròpia Rowling participa com a guionista per primera vegada, recullin aquestes travessies a manera de pel·lícules fantàstiques d'aventures, situant-se temporalment la primera 70 anys abans de les aventures del nen mag.

Via Coming Soon.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada