Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

diumenge, 31 de maig del 2015

'Spider-Man: The New Avenger'.

Que si però no. Tornem al principi i és que fa unes setmanes des de Latino Review es donava per fet que Asa Butterfiled havia estat l'escollit com a nou Peter Parker / Spider-Man. Doncs ara sembla a ser que tornem a estar a la casella de sortida perquè des de Hollywood Reporter puntualitzen aquelles informacions dient que el proces de selecció encara no ha finalitzat i es que fins ahir dissabte Marvel i Sony continuaven fent audicions.

Ara són sis els candidats a ocupar el paper entre ells el propi Butterfield i Tom Holland que ja havia estat dintre una llista finalista, a ells s'hi han de sumar 4 noms més, a saber: Judah Lewis (Demolition), Matthew Lintz (Pixels), Charlie Plummer (Boardwalk Empire) i Charlie Rowe (la versió americana de Pulseres Vermelles).

En les audicions d'aquest dissabte, realitzades a Atlanta van estar presents el president de Marvel, Kevin Feige, la presidenta de Sony, Amy Pascal, i els germans Russo, directors de 'Capitán América: Civil War', pel·lícula en la qual precisament debutarà el personatge i que es roda aquests dies en aquesta ciutat.


La decisió hauria oficialitzar-se en breu, ja que el temps juga en contra a l'estar 'Civil War' en ple rodatge, però en HR asseguren que el factor determinant per a l'elecció final podria ser l'edat. Tenint en compte que la idea és la de tenir un Spider-Man adolescent, podrien prevaler més aquells amb una edat adequada (cas de Lewis, Lintz i Plummer) i no tant els que s'acosten a la majoria d'edat (Butterfield, Holland i Rowe), encara que tot podria donar-se.


Butterfield-Plummer-Rowe



















Lewis-Lintz-Holland

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada